Kindermatrasje of wiegmatrasje


Ook voor wiegjes, ledikantjes of kinderwagens maken wij voor u de matrasjes op maat.

U kunt kiezen uit koudschuim SG 30 of SG 40 van 8 of 10 cm dik. en de matrasjes zijn allergievriendelijk en voorzien van een katoenen badstof tijk met rits. Voor rechthoekige matrasjes hoeft u alleen de binnenmaat van het bedje of de kinderwagen door te geven, voor ovalen matrasjes knipt u een mal, bijv. nagetekend van de bodem, en levert u die aan. Ook deze zijn binnen enkele dagen op maat gemaakt. Verzendkosten voor de kindermatrasjes zijn 6,75 en grotere maten in overleg. bestellen kan telefonisch of per-email.

Voor de bescherming van uw matras aan de onderzijde kunnen wij tevens een matrasdek op maat maken. Deze legt u op de, uiteraard goed ventilerende bodem.

De Bedstee, telefoon 0314-325066 of E-mail info@debedstee.com 

 

Wiegmatrasje/kindermatrasje op maat gemaakt:

Als het matrasje ovaal is, hebben wij een malletje (papier of karton) nodig. Deze kunt u tekenen van de bodem en uitgeknipt en voorzien van naam+adres+tel+dikte naar ons toesturen. (graag ook op de mal vermelden om welk matrasje het gaat) Als u het matrasje taps toelopend wilt, hebben wij 2 mallen nodig, 1 van de bodem en 1 van 8 cm (of 10 cm) hoger. Als het rechthoekig is hoeft u geen mal te maken. Wel graag de exacte binnenmaat van het bedje doorgeven. Het matrasje wordt nl altijd iets kleiner gemaakt.

Een koudschuim matrasje SG30, 8cm dik kost 46,= (10 cm dik 52,=) 
Een koudschuim matrasje SG40, 8 cm dik kost 55,= (10 cm dik 61,=)
Deze is allergievriendelijk en voorzien van een doorgestikte, katoenen badstof tijk met rits, zodat het goed kan ventileren.

Meerprijs voor taps toe is 10,--.

Genoemde prijzen gelden t/m maat 60/120.

Eventueel kan er ook een matrasdekje voor op de bodem op maat gemaakt worden. Prijs: 10,-- t/m maat 60/120. (prijs van grotere maten op aanvraag)

De verzendkosten zijn 6,75 (binnen Nederland).

Als u het bedrag naar ons overmaakt en uw adres + telefoonnummer mailt, is het matrasje binnen 1-2 werkweken bij u. U krijgt bericht als het verzonden is, zodat u rekening kunt houden met de levering (meestal) de volgende dag. Spoedlevering is ook mogelijk.

Alle door ons aangeboden- matrassen worden in eigen fabriek geproduceerd. Wij verwerken sinds 1962 daarin geen materialen welke zijn ingevoerd van buiten de Benelux en Denemarken en die voor de gezondheid gevaarlijke stoffen zouden kunnen bevatten.

Zie ook de reacties van tevreden klanten: http://www.debedstee.nl/uw_mening_telt.php       

 

Voor prijzen kunt u contact opnemen met De Bedstee,
telefoon 0314-325066 of per email info@debedstee.nl

 

.